نسکافه گلد
125.000 تومان–1.100.000 تومان
توضیحات
نسکافه
نسکافه گلد در واقع همان قهوه فوری میباشد. قهوه فوری از عطر و طعم بی نظیری برخوردار است. قهوه فوری، قهوه آماده یا همان پودر قهوه یک نوشیدنی داغ و پرطرفدار است. این نوشیدنی های داغ از دانه های قهوه به عمل آمده اند.
اولین برند تولید نسکافه در دنیا توسط شرکت نستله انجام شده است. قهوه فوری یا همان نسکافه با نام تجاری کلاسیک، گلد و پودری به بازار عرضه شده است. تفاوت نسکافه گلد با دیگر انواع نسکافه به روش فراوری آن برمیگردد. نسکافه گلد در واقع به روش حرارتی و انجماد خشک می شود.
این روش سبب حفظ عطر و طعم نسکافه شده است.
نسکافه گلد طعمی ملایم تر نسبت به دیگر انواع نسکافه دارند. در نسکافه گلد شما طعم بهتری از قهوه اصلی را متوجه می شوید. چیزی که تجربه نشان داده است. میزان کافئین موجود در نسکافه کلاسیک نسبت به نسکافه گلد بیشتر می باشد. نسکافه گلد روش انجماد خشک می گردد که در در حفظ عطر و طعم آن بسیار موثر است و سپس یک رنگ طلایی و طعمی ملایم تر نسبت به نسکافه گلد میگردد.
شیرینی نسکافهای
به کار بردن طعمهای کمی تلخ مثل طعم قهوه و نسکافه علاوه بر ایجاد تنوع در مزه شیرینیها، باعث متعادل شدن مقدار شیرینی اونها هم میشه. شیرینی نسکافه ای به علت نداشتن تخم مرغ توی مواد تشکیل دهندش، ماندگاری بالایی دارد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نسکافهای
آرد | ۲۲۰ گرم |
روغن جامد | ۱۴۰ گرم |
پودر قند | ۱۷۰ گرم |
نسکافه یا پودر قهوه فوری | ۱ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۱ و نیم قاشق چایخوری |
شکلات شیری و شکلات سفید | برای تزیین به میزان لازم |
این مواد حدود ۵۰ عدد شیرینی به شما میده.
رسپی تهیه شیرینی با طعم نسکافه:
مرحله یک
روغن (به جای روغن نیمه جامد معمولی، از روغن صاف قنادی هم میتونین استفاده کنین). و پودر قند الک شده رو داخل ظرفی مخلوط کنید. و با همزن حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا کاملا روشن، پوک و سبک بشه! حتما مدت هم زدن رو رعایت کنید. چون باعث پوک شدن شیرینی و بافت خوب اون میشه.
مرحله دوم
بعد از ۱۰ دقیقه هم زدن، پودر کاکائو و نسکافه الک شده رو به همراه نصف آرد الک شده اضافه کنید. و با لیسک مخلوط کنید. تا یکدست بشن (از پود کاکائو و نسکافه مرغوب استفاده کنین تا طعم شیرینی شما عالی بشه)
مرحله سوم
بعد باید آرد رو کم کم اضافه کنیم تا خمیر نسبتا منسجمی به دست بیاد که بتونیم با دست شکل بدیم؛ چون کیفیت آردها متفاوته، ممکنه کل آردتون مصرف بشه یا اینکه اضافه بمونه!
مرحله چهارم
وقتی خمیرتون شکل گرفت، گلولههای کوچیکی از خمیر بردارین و داخل دستتون گرد کنید. و بعد از شکل دادن شیرینیها، اونها رو داخل سینی فر که پوشیده شده با کاغد روغنی بچینین.
مرحله پنجم
سینی رو داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت۵دقیقه قرار بدین؛ اصلا نیازی نیست که زیر شیرینی تیره تر بشه. همین که شیرینی کمی تغییر رنگ داد و مات تر شد و خیلی کم تغییر حجم داد و بزرگ تر شد کافیه. توی عکس بالا قبل از پخت و بعد از پخت تغییر حجم و مات شدنش مشخصه. (اگه از فر برقی برای پخت این شیرینی استفاده میکنین، دمای فر رو ۲۰ درجه پایین تر از دمای ذکر شده قرار بدین)
مرحله ششم
این شیرینی چون کاکائو داره، اگه بیشتر داخل فر بمونه ممکنه تلخ بشه. همچنین اگه بیشتر از زمان لازم داخل فر بشه خشک میشه و پوک بودنش رو از دست میده. (وقتی از فر خارج کردین اجازه بدین داخل سینی کاملا خنک بشه بعد جا به جا کنین چون وقتی گرمه اگه به شیرینی ها دست بزنین ممکنه خرد بشن.)
مرحله هفتم
شکلات سفید و شکلات شیری (از شکلات تلخ به جای شیری میتونین استفاده کنین بستگی به ذائقه تون داره) رو داخل ظرفی خرد کنین و شکلات سفید رو روی حرارت غیر مستقیم بخار آب مثل کتری در حال جوش قرار بدین ( روش بن ماری). تا کاملا ذوب بشه، بعد شیرینی ها رو دونه دونه بردارین.
مرحله هشتم
شیرینی ها رو تا نصفه داخل شکلات فرو کنین و بعد در بیارین؛ اجازه بدین شکلات اضافهاش داخل ظرف بریزه بعد برگردونین و داخل ظرف قرار بدین تا شکلات کاملا خودش رو بگیره. به این ترتیب همه شیرینی ها رو به شکلات آغشته کنین.
مرحله نهم
وقتی کاملا خودشون رو گرفتن شکلات شیری رو به روش بن ماری آب کنید. و داخل قیف بریزین و با قیچی خیلی کوچیک سر قیف رو قیچی کنین.
مرحله دهم
از شکلات به صورت خطی و راه راه به حالت رفت و برگشتی روی شیرینی بریزین. اجازه بدین بمونه تا کاملا خشک بشه و خودش رو بگیره. بعد میتونین داخل ظرف سرو انتقال بدین.۱۱- برعکس این کار رو هم میتونین انجام بدین؛ یعنی شیرینیها رو تا نصفه داخل شکلات قهوه ای رنگ بزنین و بعد با سفید، خط دارش کنین. اگه فقط یک نوع شکلات داخل منزل دارین. شیرینیها رو داخل شکلات بزنین و کمی که خودش رو گرفت برای تزیین روش پودر پسته، خلال پسته یا فندق خرد شده بریزین.
مرحله یازده
برعکس این کار رو هم میتونین انجام بدین؛ یعنی شیرینیها رو تا نصفه داخل شکلات قهوه ای رنگ بزنین و بعد با سفید، خط دارش کنین. اگه فقط یک نوع شکلات داخل منزل دارین، شیرینیها رو داخل شکلات بزنین و کمی که خودش رو گرفت. برای تزیین روش پودر پسته، خلال پسته یا فندق خرد شده بریزین.
مرحله دوازده
به جای تزیین با شکلات قبل از پخت، روی شیرینی شکلات چیپسی دو رنگ نسوز قرار بدین و کمی فشار بدین تا به شیرینی بچسبه. بعد بپزین اما دقت کنین شکلاتهاتون ضدحرارت و نسوز باشن تا شکل کارتون خراب نشه.
مرحله سیزده
اگه دوست نداشتین این شیرینی رو به این شکل درست کنید. بعد از آماده کردن خمیر، اون رو بین کاغذ روغنی و نایلون با وردنه به ضخامت نیم الی یک سانت باز کنین و بعد با قالب دلخواه قالب بزنین.
نکاتی که باید در پختن شیرینی نسکافهای رعایت کنید:
اگه میزان آرد رو زیاد بزنین، شیرینی شما خیلی پوک نمیشه و سفت تر میشه و اگه آرد کم تر از میزان لازم اضافه بشه، داخل فر شکلش رو از دست میده و پهن میشه. (اگه تجربه زیادی ندارین و نمیدونین چقدر آرد بزنین وقتی از نظر خودتون به میزان لازم آرد اضافه کردین خمیر کوچیکی از شیرینی رو شکل بدین و داخل فر بذارین اگه شیرینی تون وا رفت باید آرد اضافه کنین و همچنین با این روش زمان پخت دستتون میاد)
دقت کنین هر چه شیرینی رو در اندازه بزرگتر درست کنین، زمان پخت بیشتر میشه.
سعی کنین از خود سینی فر برای پخت شیرینی استفاده نکنین؛ چون رنگ تیره و جنس اون باعث انتقال بیشتر گرما به شیرینی میشه و ممکنه زیر شیرینی بسوزه. این شیرینی به زمان پخت حساسه! سعی کنین از سینی رنگ روشن مثلا گالوانیزه یا سینی های رنگ روشن رولت استفاده کنین.
شیرینی رو بعد از تزیین و آماده شدن داخل ظرف در دار نگه داری کنین؛ این شیرینی ماندگاری بالایی داره و تا هفته ها قابل نگه داری هست.
در صورت داشتن ترازو، حتما میزان مواد اولیه رو وزن کنین چون این کار باعث اندازه گیری دقیق و در نهایت کیفیت کارتون میشه اما اگه ترازو ندارین، میتونین میزان مواد اولیه رو به پیمانه تبدیل کنین.
برای شیرینیهای عید، نهایت دقت و حوصله رو به کار ببرین! چون لطف این شیرینی ها به ظرافت و یک اندازه بودن اونهاست (من گلوله های ۸ گرمی از مواد برداشتم چون بهتر و مناسبتره که شیرینی های نوروز کوچیک باشن).
توضیحات تکمیلی
وزن | 100 گرم, 250 گرم, 500 گرم, 1 کیلوگرم |
---|---|
کشور | اکوادور, برزیل, هند |
برای ثبت نقد و بررسی وارد حساب کاربری خود شوید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.