سبد خرید
0
محصولات

گل گاوزبان

کد محصول: D-05

160.000 تومان2.900.000 تومان

توضیحات

گل گاوزبان

گل گاوزبان یک گیاه علفی به طول ۷۰ – ۴۰ سانتی‌متر است. این گیاه در مزارع و گاهی زمین‌های بایر می‌روید.

دارای طبیعت گرم و اثر نشاط‌آور، مقوی تمام بدن و آرامش‌بخش است. در معالجه تب‌های دانه‌ای مانند سرخک، آبله‌مرغان مصرف دم کرده آن با لیموعمانی اثر شفابخشی دارد. این دم کرده در درمان دردهای ناشی از سنگ کلیه و دفع سنگ مثانه نیز بسیار مفید است. اگر دچار آلرژی‌های فصلی می‌باشید توصیه به مصرف دم کرده گل گاوزبان است. دم کرده آن برای درمان جوش‌های دهان، آفت دهانی بسیار نافذ است.

دم‌کرده گل گاوزبان، دمنوشی برای سرماخوردگی

گاهی اوقات سرفه‌های فصل سرما را هیچ قرص و شربتی درمان نمی‌کند اما تجویز یک جوشانده سنتی مانند این گل به صورت مرهمی قوی عمل خواهد کرد. دکتر نرجس گرجی، متخصص طب سنتی ایران، دم‌کرده گل گاوزبان را به همراه کمی لیمو عمانی، یک دمنوش مناسب برای مقابله با سرماخوردگی دانست و گفت: این دمنوش به شرط ترش نبودن به خصوص در ابتدای شروع علائم سرماخوردگی، یک نوشیدنی مناسب برای بهبود حال بیمار است. در درمان سرفه‌های مزمن، وقفه‌های تنفسی و آسم‌های خفیف نیز موثر است. در درمان سرفه‌های خشک می‌توان گیاه گل گاوزبان را با بابونه، سنبل‌الطیب، شقایق مخلوط نموده و دم کرد.

مقدار و زمان مناسب مصرف گل گاوزبان

به طور کلی، مصرف روزی یک وعده دمنوش این گل برای افراد سالم مشکلی ایجاد نمی‌کند.

از کجا خریداری کنیم؟

اما باید برای خرید گل‌ها و برگ‌هایی که می‌توان از آن‌ها دمنوش‌های گیاهی تهیه کرد، توجه لازم داشت و از مکان‌های معتبر، چنین محصولاتی را خریداری کرد چون گاهی در مخلوط کردن برگ‌ها و گل‌ها در برخی عطاری‌ها و مراکز فروش این محصولات تقلب اتفاق می‌افتد. خوردن این خوراکی‌های تقلبی هم باعث بروز مشکلاتی می‌شود.

تمام محصولات با تضمین کیفیت برای مشتری ارسال میشود.

با این حال، اگر گل گاوزبان را از مراکز معتبر تهیه کنید، می‌توانید دمنوش آن را با مخلوط کردن گل و آب‌جوش و دم کردن آن به مدت حدود 5 دقیقه روی حرارت غیرمستقیم مانند بخار کتری یا سماور آماده کنید. افرادی که به مصرف این دمنوش علاقه دارند، باید بدانند این نوشیدنی می‌تواند باعث افزایش فشارخون در برخی افراد حساس شود. به همین دلیل بهتر است دمنوش آن را با افزودن چند قطره آب‌لیمو میل کرد. بهترین شیرین‌کننده‌ای هم که می‌توان همراه این دمنوش مصرف کرد، مقداری نبات است.

شما می‌توانید نبات را از همان ابتدا داخل قوری دمنوش بیندازید تا طعم آن با طعم نوشیدنی‌تان ترکیب شود. گل گاوزبان، گلبرگ خالص است و دم کردن آن بیش از 5 دقیقه، لازم نیست. از طرفی ممکن است عطر، طعم و خاصیت آن در اثر دم کردن طولانی‌مدت از دست برود. افرادی که رنگ سیاه گل گاوزبان را دوست ندارند هم می‌توانند با افزودن یک عدد لیموعمانی کوچک به قوری دمنوش یا چند قطره آب‌لیمو هنگام سرو آن، باعث ارغوانی شدن رنگ این نوشیدنی آرام‌بخش و مدر شوند. خاصیت آرام‌بخشی باعث می‌شود مصرف آن به عنوان نوشیدنی پس از شام توصیه شود.

مراقب باشید: گل گاوزبان فشارخون را بالا می‌برد.

گلگاوزبان به علت داشتن آلکالوئید برای زنان حامله و شیرده مضر است.

 

جهت مصرف دُز دارویی این گیاه یا داشتن بیماری و مصرف دارو

حتما از پزشک خود یا متخصصین طب ایرانی مشاوره گرفته شود.

گل گاوزبان

نام علمی: Echium amoenum

نام انگلیسی: Ox tongue

از خانواده: Boraginaceae (گاوزبان)

اندام دارویی:گل

طبیعت: گرم خشک (تازه آن گرم و تر)

کاربرد درمانی: مُدِر، مُعرّق، آرام بخش، مُفرح و مقوی اعضای رئیسه

توضیحات تکمیلی

وزن

50 گرم, 100 گرم, 250 گرم, 500 گرم, 1 کیلوگرم

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “گل گاوزبان”

گل گاوزبان

انتخاب گزینه