فلفل قرمز
41.000 تومان–350.000 تومان
توضیحات
فلفل قرمز
کاربردآن در آشپزی:
فلفل قرمز هندی در انواع غذاها در کل دنیا برای افزایش حرارت و تندی غذا کاربرد دارد در انواع:
- سوپ ها
- سس ها
- کباب ها
- خورش ها کاربرد زیادی دارد.
فلفل قرمز هندی در مجموعه سرای چاشنی موجود می باشد میتوانید سفارشهای خودتون در وزن های مختلف ثبت کنید.
نحوه مصرف :
میتوان از خشک شده آن و یا پودر شده فلفل رسیده قرمز یا نارس (فلفل های سبز) در انواع غذا به مقدار
لازم استفاده کرد و باید در مصرف فلفل قرمز احتیات کرد که چون حرارت و تندی غذاها را بسیار بالا می برد.
فلفل قرمز(Chili) انواع مختلف با درجه تندی متفاوت که از شیرین تا تند و خیلی تند در بازار وجود دارد.
فلفل قرمز:
به نام فلفل چیلی ، فلفل قرمز شناخته می شود.
فلفل قرمز از گیاهان یک ساله و بعضی از گیاهان فلفل چند ساله هستند از خانواده شب بوها که حدود 30 گونه
گیاه فلفل در بسیاری جاهای مختلف دنیا کشت میشود از جمله آمریکا جنوبی که بومی همین مناطق هست
که در حال حاضر در ترکیه – رمانی – چین – اندونزی- هند – آفریقا و آمریکا کشت می شود.
فلفل خشک شده بسیار تندتر از فلفل های تازه است. فلفل شیرین و تندو خیلی تند را بر اساس اسکوییل اندازه گیری و درجه بندی می کنند. که از انواع فلفل قرمزها شاخ بزی – عنابی – کاین که هر کدام با نام های علمی
خاص در مناطق خاص کشت می شوند.
مثل کشمیری که تندی ملایمی دارد – هاباشوو که رنگی روشن که حرارت بالا دارد – کاتین که تندی قوی که در
غذاهای هندی ها بیشتر استفاده می شود.
توضیحات تکمیلی
نوع | پودر |
---|---|
وزن | 100 گرم, 250 گرم, 500 گرم, 1 کیلوگرم |
برای ثبت نقد و بررسی وارد حساب کاربری خود شوید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.