توضیحات
ادویه کاری 18 قلم
ادویه کاری 18 قلم یکی از اون دسته ادویه پرکاربرد است که در غذاهای مختلف استفاده می شود،
امروزه یک آشپز خوب کسی است که بداند چگونه از ادویه ها در انواع غذا استفاده کرده.
در هر غذایی چه ادویه ای و به چه میزانی مصرف کند. کشورهای مختلف، انواع مختلف ادویه استفاده می شود و این مسأله تنها با ذائقه و سلیقه چشایی مردم آن منطقه بستگی دارد.
در کشورهایی مانند هند، بخش هایی از جنوب ایران و کشورهای عربی بیشتر از ادویه هایی با طعم تند و کمی شیرین و همین طور طبیعت گرم استفاده می شود.
ادویه کاری میتوان خود در منزل درست کرد یا میتوان از فروشگاه ما با خیال راحت خریداری کنید.
ترکیب ادویه کاری 18 قلم:
با کلیک کردن روی هر کدام از اقلام زیر میتوان وارد صفحه آن محصول شد.
- زردچوبه
- زعفران
- برگ کاری
- زیره سبز
- بادیان رومی
- برگ بو
- هل
- فلفل قرمز
- میخک
- تخم گشنیز
- دارچین
- پاپریکا
- جوزهندی
- فلفل سیاه
- دانه خردل
- زنجبیل
- پودر سیر
- دانه رازیانه
خواص پودر کاری
پودر کاری دارای خواص درمانی متعددی است که بهطور سنتی در طبهای مختلف بهویژه در طب آیورودا و طب سنتی ایرانی از آن استفاده میشود. برخی از خواص آن عبارتاند از:
- خواص ضد التهابی: زردچوبه موجود در پودر کاری بهویژه برای کاهش التهاب در بدن مفید است.
- تقویت سیستم ایمنی: ترکیبات موجود در پودر کاری میتوانند به تقویت سیستم ایمنی کمک کنند.
- مبارزه با عفونتها: برخی از ادویهها مثل دارچین و میخک خواص ضدباکتری و ضدویروسی دارند.
- بهبود هضم: ادویههایی مانند زنجبیل و زنیان به هضم بهتر غذا کمک میکنند.
- ضد سرطان: زردچوبه که در ترکیب پودر کاری موجود است، بهعنوان یک آنتیاکسیدان شناخته شده و میتواند به کاهش ریسک سرطان کمک کند.
تمام اقلام بصورت تکی در فروشگاه موجود میباشد و میتوان آن را ثبت سفارش کرد
تمام محصولات با تضمین کیفیت برای مشتری ارسال میشود
همان طورکه گفتیم می توانید ترکیبات ادویه کاری را به صورت تازه استفاده کنید یا آن ها را به صورت آسیاب نشده تهیه کنید.
در خانه آسیاب کنید که در این صورت ادویه کاری شما خوش طعم تر و خوش عطرتر خواهد شد.
پس از آسیاب کردن ادویه ها به صورت جداگانه، کاسه ای بردارید و همه را در آن بریزید و سپس به خوبی آن ها را با هم ترکیب کنید، سپس ترکیب حاصل را الک کنید تا هرگونه ناخالصی آن گرفته شود،
سپس ادویه کاری حاصله را در یک شیشه در دار بریزید و در جایی خشک و تاریک قرار دهید و پس از هربار استفاده، در ظرف را محکم ببندید، از این ادویه می توانید تا شش ماه استفاده کنید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.