زردچوبه
32.000 تومان–300.000 تومان
توضیحات
زردچوبه:
نحوه استفاده :
زردچوبه پودر شده بهتر اول غذا داخل روغن تفت داده شود تا عطر و طعم آن آزاد بشه.
یکی از ادویههایی که بسیار مورد استفاده قرار میگیرد زردچوبه است. این ادویه پرکاربرد خواص بسیار زیادی دارد و روی رنگ و طعم غذا بسیار اثرگذار است
زردچوبه بسیار با کیفیت تهیه شده از بهترین قلم هندی در سرای چاشنی موجود می باشد، میتوان سفارش خودتون چه به صورت قلم و پودر شده در وزن های مختلف ثبت سفارش نمایید.
پودر شده آن در مجموعه سرای چاشنی به صورت روزانه و تازه آسیاب شده و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.
کاربرد در آشپزی:
از پرکابردترین ادویه ها در آشپزی هندی ها ، ایرانی ها و اکثر کشورهای خاورمیانه است.
پودر آن پر مصرف ترین و کاربردی ترین ادویه در بیشتر غذاهاست مانند طعم و رنگ دهی به انواع
- گوشت
- مرغ
- ماهی
- آش ها
- سوپ ها
- خورش ها
- و اکثر غذا استفاده میشود.
و از اصلی ترین ادویه های است که در ادویه های ترکیبی استفاده می شود.
کاربرد آن در طب سنتی ایران:
طبیعت گرم و خشک دارد از جمله خواص آن :
- محافظ کبد
- کاهنده چربی خون
- مسکن درد و التهاب
- ضد میکروب
- و…
زردچوبه Turmeric
با نام علمی Curcuma longa از خانواده زنجبیل هاست که ریشه گیاه مورد استفاده قرار می گیرد،
بومی کشور هند است که هند 90درصد کل دنیا تولید می کند، وجود ماده زرد در زردچوبه به خاطر وجود ماده به نام کروکومین است.
این محصول یک سال به صورت شیار کشت می شود. و بعد 8 الی 9 ماه که زرد شدن برگ ها زردچوبه نشان از رسیدن آن می باشد.
و طی مراحلی از پخت بعد پولیش و خشک کردن آن قلم که در بازار قابل دسترس است به دست می آید
قلم زردچوبه که در پاکستان، هند، تایلند، مالزی و چین تولید می شود.
کشور هند بالاترین کیفیت در دنیا را دارد. خود هندوستان بسته به مناطق کیفیت متنوعی هم دارد.
که در سرای چاشنی از بهترین نوع قلم موجود در هند جهت ارائه به مشتریان به صورت قلم و هم آسیاب ارائه می دهد.
توضیحات تکمیلی
نوع | پودر, قلم |
---|---|
وزن | 100 گرم, 250 گرم, 500 گرم, 1 کیلوگرم |
برای ثبت نقد و بررسی وارد حساب کاربری خود شوید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.