یکی از فوت وفن های مهم آشپزهای درجه یک، استفاده از فلفل خُرد تازه با استفاده از فلفل ساب دستی به جای پودر فلفل کهنه است. فلفل ساب یکی از لوازم آشپزخانه می باشد. که به تازگی به بازار عرضه می شود. و استفاده از آن به سرعت رو به افزایش می باشد.
استفاده از این وسیله لذت غذا پختن و خوردن آن را بیشتر می کند. بسیاری از افراد دوست دار طعم فلفل می باشند و از فوائد فلفل آگاه هستند.
این افراد غذا خوردن بدون فلفل را بی مفهوم می دانند. و ترجیح می دهند در تمام غذاهای خود از فلفل استفاده نمایند.
فلفل ساب ها به گونه ای طراحی میکنن. که دارای تیغه هایی برای آسیاب فلفل هستند و می توان به صورت تازه دانه های فلفل سیاه، سفید، سبز و … را در آن آسیاب و در غذاها استفاده نمود.
گاه می توان به صورت ترکیبی از انواع فلفل ها در فلفل ساب استفاده کرد.
استفاده از فلفل ساب چه فایده ای دارد؟
فلفل پس از آسیاب شدن، به سرعت اکسید می شود و بخش عمده ای از عطر و مزه تندش را از دست می دهد. به همین دلیل مجبور می شوید از فلفل بیشتری استفاده کنید.
در صورتی که ادویه، فلفل و گیاهان معطر را با ساقه و دانه های خود نگهداری کنید عطر خود را از دست نخواهند داد، با دستگاه فلفل ساب هنگام نیاز به ادویه آنها را به آسانی آسیاب کنید و از طعم و عطر واقعی آنها لذت ببرید.
ریختن فلفل تازه آسیاب در غذا علاوه بر اینکه عطر و طعم بهتری را به آن می دهد. به صرفه تر هم هست. زیرا فقط مقدار کمی از آن می تواند تندی دلخواه تان را به غذا بدهد.
برخی از افراد به نمک های آسیاب بسته بندی بازار اطمینان ندارند به همین جهت پیشنهاد می شود.
که از سنگ نمک های ریز و یا نمک دریا درون نمک ساب ریخته و به همان صورت آسیاب کنید.
فلفل ساب دستی یا برقی
دو نوع کلی فلفلساب داریم: دستی و برقی. فلفل ساب دستی، دستگاهی ساده است که با پیچاندن بخشی از آن می توانید دانه های فلفل را آسیاب کنید.
نوع برقی آن با فشار یک دکمه کار می کند، اما همه افرادی که با نوع دستی آن کار می کنند، فلفلساب دستی را خوش دست تر میدانند.
شاید در ابتدا استفاده از فلفلساب دستی کمی پرزحمت به نظر برسد. اما پس از مدتی کم کم عادت می کنید. در این مطلب، نکاتی را که برای خرید یک فلفلساب دستی لازم است، می خوانید.
نحوه استفاده از فلفل ساب دستی
طرز استفاده از فلفلساب و نمک ساب اصلا سخت نیست.
- ابتدا سرپیچ فلزی دایره ای شکل فوقانی دستگاه را باز کنید.
- درب فلفلساب را جدا کرده و مواد مورد نظر خود را برای آسیاب کردن داخل محفظه بریزید.
- درب دستگاه را دوباره ببندید و سر پیچ فلزی را محکم کنید.
- با چرخاندن سر فلفلساب دانه های فلفل، نمک و ادویه وارد مسیر تیغه ها می شوند.
- تیغه های دستگاه با سایش به دیواره ها دانه های فلفل و ساقه های گیاهان را آسیاب می کند.
- دانه های ریز بعد از آسیاب شدن از زیر فلفلساب خارج می شود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.